Ceviche Bar @ Ostehuset Sentrum

Salt, syrlig og spicy! hver torsdag og fredag fra kl 18-23.

Salt, syrlig og spicy!

Cevichebar @ Ostehuset Sentrum hver torsdag og fredag fra kl 18-23.

Her får du servert sjømat og vegetar med masse nye smaker. Ostehuset benytter seg av dagens fangst fra sine leverandør og derfor varierer type fisk fra dag til dag.

All ceviche er basert på «leche de tigre» og inneholder i tillegg sjalottløk og agurk.

Sett sammen din egen favoritt fra menyen eller velg kokkens herlige smaksmeny.

CEVICHE
Se tavlen eller spør om dagens fiskeutvalg

Ceviche nr 1: Toppet «koriander-gremolata» og kokt quinoa
Ceviche nr 2: Toppet med pasjonsfrukt, syltet shimeshi sopp og vårløk
Ceviche nr 3: Toppet med sagtare, hjertesalat og pepperrotmajo
Ceviche nr 4: Toppet med agurkvinaigrette og wasabimajo

Kr 65,- pr stk eller 3 stk kr 150,-

Om Cevice
Ceviche er en søramerikansk måte å tilberede rå fisk og skalldyr på. Man marinerer rå sjømat i lime- eller sitronjuice og syren får så proteinene til å koagulere slik at fisken faktisk blir kokt. Og det smaker nydelig!

Address: Hospitalgata 6, Stavanger
Phone: +47 51 86 40 10
Web: www.ostehuset.no
Facebook: facebook.com/ostehuset