Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Blodsmak // Checkpoint Charlie

07/10/2017 @ 22:00 - 08/10/2017 @ 01:00

Blodsmak ute på jubileumsturné: Endelig kommer de til Stavanger!

2012: En vinterdag i Drammen øvde fem hårete fyrer rocka coverlåter på engelsk så flisene føyk og strengene tryglet om nåde. Plutselig slo lynet ned, i form av 1 stk. gnistrende inspirasjon: Hva om vi heller spiller tungrock på nynorsk, denne malmfulle klangen av dalstroka innafor og fjellheimen imellom?

Som sagt, så gjort.

2017: Fem år, to skiver, tre trommiser og utallige spillejobber senere ser Blodsmak seg ikke tilbake. Her er det fortsatt full gass forover med vidåpne spjeld. Med sin unike hybrid av skamfeite heavyriff lenket sammen med liflige folketoner, blir Blodsmak blant annet kalt:

«…den norske folkesjela montert inn i en krigsmaskin av et band»
«…som Odd Nordstoga på steroider»
«…en låvedans i helvete»

Jubileumsåret 2017 brukes til å reise land og strand for å vise stadig flere fans at nynorsk er mer enn myke vokaler på P2. For med Blodsmak på scenen, garanteres sidemålsundervisning med pyro og utestemme.

Når Blodsmak spiller opp, danser fanden tango! Med et topptrimmet spellemannslag bestående av Åsgeir Størdal og Magnus Tveiten på gitar, Steinar Evant på bass, Vidar Berg på trommer og forsanger Tom Ostad, er det duket for stordåd med trynesmeltende gitarsoloer, fyrrige spensthopp, grom riffing, allsang og mannskor, ekte kjærlighet, samt intens headbanging nok til å gi Stavangers kiropraktorer våte drømmer i uker fremover.

– Vi lever ut guttedrømmen, sier Ostad. – Når vi først lever ut drømmen, hvorfor ikke kjøre på med full pupp og ladde kanoner i stedet for å stille i hverdags-T-skjorta med slarkete hals?

Denne filosofien, kombinert med stadig flere spillejobber fra Mandal i sør til Tromsø i nord gjør at stadig flere fans og journalister kaller Blodsmak et av Norges beste liveband. Og nå kommer «Sirkus Blodsmak» endelig til Stavanger!

– Vi har lenge ønsket oss til Stavanger! Da er det ingen steder vi heller ville spille enn på en av Norges mest legendariske klubbscener, Checkpoint Charlie! Vi føler oss stolte og beæret over å kunne få jumpe rundt i fotsporene til storheter som Kvelertak, og vi lover å ikke gjøre skam på stedet, sier Ostad.

Blodsmak finner du her:
Spotify: https://open.spotify.com/artist/4z5ptmNEQ9H5ukb73GAwXk
Tidal: http://tidal.com/artist/4563475
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=RfYA5ctPhcI
Facebook: http://www.facebook.com/blodsmak
Instagram @Blodsmak

Details

Start:
07/10/2017 @ 22:00
End:
08/10/2017 @ 01:00
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/1691854557782615

Organizer

Checkpoint Charlie