Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Cheap Karma + Pur Puré // Checkpoint Charlie

20/10/2017 @ 22:00 - 21/10/2017 @ 01:00

Cheap Karma er en kvintett kokt sammen av ungt og brusende blod. Musikken er energisk og levende som en frisk urban storm som kaster seg inn over et ellers svært tradisjonelt rocke-marked, med beats du både kan head-bange og danse til. Tekstuniverset er bredt og kan kjapt skildres som en moden aggressiv opposisjon, men samtidig innskudd av ungdommelig, nær melankoli. Samtidig som bandet har en hard policy om å blåse andre band av scenen, så uttrykker bandet seg sterkt i studio, og går langt inn i kreative prosesser for å gi låtene mer liv, og verdt flere runder på spilleren.

I September 2016 slapp bandet sin andre EP “Phrenic”, spilt inn i England med produsent Paul Reeve (Muse, Razorlight, Supergrass). Resultatet ble et særegent produkt som høstet lovord om “en av norges beste rocke-vokalister” og blant annet 5/6 fra FVN og 8/10 fra NRK Sørlandet. Bandet har tidligere blitt plukket ut som et av Sørlandets mest lovende artister og høsten 2017 slipper de to nye singler i tillegg til et side-prosjekt med instrumental-verk

Pur Puré:
Pur Puré er en indierock-duo fra Stavanger. Duoen leverer fengende poplåter med gitarstøy og energiske trommer. Selv for sin unge alder, har de ved flere anledninger spilt på Stavangers viktige scener, som Folken og Checkpoint Charlie. Bak seg har de også supportjobber for blant annet Hvitmalt Gjerde, PAWS (UK) og Silja Sol.
I 2017 slapp Pur Puré sin første EP ”Sweet Dreams”. De gav også ut musikkvideo til tittelsporet filmet av Stian Kristiansen (Mannen som elsket Yngve, Kyss meg for faen i helvete”). Høsten 2017 ble de også kåret til «Ukas urørt» av Nrk P3 med låten deres «If You Want To Talk»
P3 Urørt om «If You Want To Talk»
Med et rått og ærlig uttrykk er «If You Want to Talk» en låt som gir en skikkelig energiboost! Med kun trommer og gitar klarer Pur Puré å lage et punka og skranglete lydlandskap med gode melodilinjer og riff som fenger. Dette er en låt en vil høre igjen og igjen!

Details

Start:
20/10/2017 @ 22:00
End:
21/10/2017 @ 01:00
Event Categories:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/248649772327609

Organizer

Checkpoint Charlie

Venue

Checkpoint Charlie
Nedre Strandgate 5
Stavanger, 4005 Norway
+ Google Map