Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Rogalerret

25/10/2017 @ 19:00 - 22:30

Rogalerret presenterer ny og aktuell norsk film. Vi tar en prat med ulike aktører og viser klipp fra de aktuelle prosjektene.

Natta pappa henta oss og regissør Steffan Strandberg er første gjest som slippes. Filmen som har kinopremiere 13. oktober handler om hans barndom med en mor som var alkoholiker.

Kortfilmen “Du kommer til å elske meg” er skrevet og regissert av Helge Kallevik. Filmen er en thrillerkortfilm og en dyster kjærlighetshistorie om en ung mann, Lars, som bor alene i barndomshjemmet sitt. Han har ikke familie eller venner, og har aldri hatt kjæreste. I et desperat forsøk på å skape et forhold, går han til ekstreme tiltak, noe som byr på uforventede utfordringer i hverdagen.

Siste gjest er Rett Vest av Henrik Martin Dahlsbakken. Han kommer sammen med sin bror og fotograf Oskar Dahlsbakken. Komedien RETT VEST handler om vikarlæreren Kasper som mister jobben samme dag som hans transseksuelle far Georg Margrethe får et mentalt sammenbrudd. For å komme seg vekk fra elendigheten bestemmer de seg for å reise over fjellet til øya Ona, for å representere Kaspers nylig avdøde mor i norgesmesterskapet i quilting.

Tid: 25. oktober – dørene åpner 19.00
Sted: Loftet – Tou Scene
Programleder: Jan Zahl
Inngang: 50 kroner (kort eller kontant)

Rogalerret er et samarbeid mellom Filmkraft Rogaland og Tou scene , og er støttet av Norsk Filminstitutt.

Details

Date:
25/10/2017
Time:
19:00 - 22:30
Event Categories:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/301494653668681

Organizer

Filmkraft Rogaland

Venue

Tou Scene event
Kvitsøygata 25
Stavanger, 4014 Norway
+ Google Map