Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Stand Up på Spor 5

20/10/2017 @ 20:00 - 22:00

Komikere fra Stavanger, Bergen og Kristiansand.

Dørene åpner 19:30
Showet begynner 20:00
CC: 150 kr. (100 for studenter) for forhåndsbestilt billett.
-OBS: Det koster 25 kr. ekstra hvis du kjøper billett i døren.
18 års aldersgrense

—————————————————

Headlineren er Tomas Nesse, standup-juvelen fra Bergen. Det er umulig å ikke like denne mannen, med sine kjappe replikker og sylskarpe observasjoner. Han var den første Stand Up Bergen rekrutterte til sin stall for over 11 år siden. I løpet av hans lange karriere har han opptrådt i alle Norges hjørner, og alle vil ha ham tilbake igjen. Vi er så heldige som har fått låne ham til Stavanger, og det er til alles gevinst.

Også fra Bergen er kveldens konferansier, Pål Rønelv, som likeså har holdt på med standup i et tiår. Nå er han med å drive Stand Up Bergen. Pål startet karrieren med å vinne en standup-konkurranse på danskebåten, og siden den gang har humoren hans vokst til det ypperste med spot-on observasjoner av samfunnets og menneskets rariteter.

Francisco Briceno er Oslo-boer fra Kristiansand. Til tross for hans “bløde konsonanta”, er vitsene hans kvasse. Politisk ukorrekt, og vi digger det! Det er ingenting som fornærmer denne mannen, og han regner med at det gjelder for oss andre også. Verdt å få med seg hvis du også liker harde, men gode poeng.

Anders Lohne Fosse er også Oslo-boer, men fra Bergen. Han er ganske varm i gamet, har holdt på med standup i nærmere 5 år, og har opptrådt på scener landet rundt til veldig god respons. Dette er andre gang han gjør standup i Stavanger, så hvis du så han forrige gang, vet du at han er bra. Og hvis du gikk glipp av ham, lover vi at det er verdt å komme denne gang!

Tormod Husebø er fra Vaulen. De sier du ikke må dømme en bok etter omslaget, og det stemmer spesielt med Tormod, for han er enda merkeligere enn hva du først tror. Han er en lokal helt som ikke pakker inn noe som helst. Han har tighte vitser med en uknekkelig deadpan-stil. Vi har kun sett ham smile to ganger (den ene gangen da en katt satt seg fast i et piggtrådgjerde og ikke kom seg ut igjen). Han er et must å ha med en gang i blant!

Details

Date:
20/10/2017
Time:
20:00 - 22:00
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/109508669777203

Organizer

Spor 5

Venue

Spor 5
Jernbaneveien 3-5
Stavanger, 4005 Norway
+ Google Map