Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Stand Up – Sesongstart!

01/09/2017 @ 20:00 - 22:00

Med komikere fra Oslo, Stavanger og Bergen, sparker vi i gang høst-sesongen med ein heidundrandes fredagskveld på Spor 5!

Dørene åpner 19:30
Showet begynner 20:00
CC: 150 kr. (100 for studenter)
18 års aldersgrense

—————————————————

I line-upen har me fått med oss ein hemmelige gjest. Han har vært ein folkekjære TV-kjendis i ei årrekka, og har vunnet komiprisen på NRK for beste standup!

Ole Soo e kveldens konferansier. Dokker har kanskje sett han på Latter Live på NRK. Med sin evne te å skriva veldig gode tekster, har han blitt instrumental i å skrive showene for flere av Norges beste komikere, i tillegg te at han jobbe som tekstforfatter for TV. Han e meget solid på scenen, og har alltid god kommunikasjon med publikum.

Anders Lohne Fosse, Mr. A-L-F, komme tilreisende fra Bergen. Han e ganske varme i trøyå, har holdt på med standup i nærmere 5 år, og har opptrådt på scener landet rundt te veldig god respons. Dette e fysste gangen han gjør standup i Stavanger, så det blir et syn ingen har sett før.

Sindre Blicher Larsen e ein ginger-hipster som har vært allergiske mot månelyset lenge før det va kult. Han starta standup-karrieren i Bergen, og bor nå i Oslo, men komme egentlig fra Stavanger. Han e ein ekta siddis som óg reise landet rundt te stor begeistring for folk, og e ein selvfølge å ha med på sesongstarten.

Kjetil Melkevik e fra Hundvåg (førty-åttifem for livet. Dogbay representin’ #NeverLeavingDogbay). Han bor i Bergen. Men glede seg alltid te å gjør standup hjemma i Stavanger igjen.

Details

Date:
01/09/2017
Time:
20:00 - 22:00
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/295067690961916

Organizer

Spor 5

Venue

Spor 5
Jernbaneveien 3-5
Stavanger, 4005 Norway
+ Google Map