Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Utopia presenterer: Sigrid

18/11/2017 @ 21:00 - 22:00

VIPE Productions AS med merkevaren Utopia er veldig stolt over å presentere en konsert med Sigrid den 18. november 2017! Billetter i salg fra 23. juni, kl. 13.00 via Stavanger konserthus.

Fra en liten by i Norge, men har en holdning, attitude og stemme større enn noen andre 20-åringer: Sigrid er Norges nye stjerneskudd og har på kort tid tatt stor plass i musikkverden! Hennes debutsingel ”Don’t Kill My Vibe” ble et umiddelbart gjennombrudd for artisten fra Ålesund, og etter det har hun ikke sett seg tilbake en eneste gang. Det er som skrevet i stjernene at Sigrid er den neste store fra Norges popfabrikk.

”Det er vel ingen overdrivelse å si at Sigrid var et av de absolutte høydepunktene på Mablis, og har også vært det på bransjefestivalen by:Larm og kommer til å ta de fleste festivaler med storm denne sommeren. Vålandsskogen stod med bakoversveis da Sigrid gikk av scenen og jeg tror ikke vi får en svakere oppvisning i konserthuset. Jeg tenker de som var på Mablis til de grader fikk mersmak”, sier daglig leder Espen Yung Svendsen.

For halvannen måned siden ga Sigrid ut EP’en med samme navn som superhiten; ”Don’t Kill My Vibe”, som inneholder enda flere godbiter som ”Plot Twist” og ”Dynamite”. Med strålende kritikker for sin utgivelse, spillejobb på ”The Late Show with James Corden”, omfavnet av Apple Music og en samlet musikkbransje som fremhever Sigrid har virkelig satt premissene for Sigrids videre karriere!

”Når en ser Sigrid på scenen vet en umiddelbart at dette kommer til å lykkes. Hun har låtene, hun har fremførelsen og hun har holdningen som skal til for å ta de riktige stegene. Det skal bli en sann glede å vise dette frem til et dedikert Stavanger-publikum!”, sier Svendsen.

Per tid har Sigrid ufattelige 3,5 millioner månedlige lyttere på Spotify alene og hun spiller like så greit sin første egne konsert i Stavanger storstue Stavanger konserthus. Vær så god, Sigrid – det er din tur!

Denne konserten er presentert under merkevaren Utopia, som er eid av VIPE Productions AS. VIPE har som mål å presentere festivalen Utopia som sitt flaggskip, men også presentere flere enkeltstående konserter og andre kulturarrangement året rundt. Det vil være helt separate billetter til konsertene og festivalen.

Details

Date:
18/11/2017
Time:
21:00 - 22:00
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/144147139475701

Venue

Stavanger Konserthus
Sandvigå 1
Stavanger, 4007 Norway
+ Google Map
Phone:
+47 51 53 70 40
Website:
http://www.stavanger-konserthus.no