Food & DrinksTaste Stavanger

Sushikurs på Alex Sushi

Tilgjengelig utvalgte lørdager 12-16

Bli med på en spennende reise i sushiens historie, presentert i grenselandet mellom klassisk sushikunst og innovasjon.

For 10 heldige gjester starter dagen foran sushibaren: Med aperitif i hånden, og spennende smaksprøver underveis får man en introduksjon til sushiens historie og kultur.

Øyvind demonstrerer flere av sine signaturretter; innhentet gjennom sin tid i Nobu-systemet og fra unike samarbeid med kokker fra hele verden.

Deretter må vi naturlig hvis bli kjent med Japans mest kjente drikk: sake! Vi lærer om hvordan vi kombinerer sakens unike karaktertrekk, med Øyvinds kreative tilnærming til den tradisjonelle sushikunsten.

Videre trekker vi ned i underetasjen – der vi bretter opp ermene og gjør oss klare for å lage sushi! Her pakker vi opp spennende hemmeligheter, og kokkene lærer bort både sushi-teknikk og håndtering av råvarer og utsyr. Gjestene blir nøye fulgt opp mens de lager spennende nigiri og maki, to av hoved-grenene innenfor sushi.

Ettermiddagen avsluttes med et egenlaget sushimåltid, inkludert en varmrett og dessert, der vi nyter vin og sushi i kombinasjon.

Kurset varer fra 12-16, og det vil kun være 10 eksklusive plasser på hvert kurs for at gjestene skal få maksimalt utbytte av opplæringen.

Velg mellom fire datoer frem i vinter / vår:
Lørdag 03.03 – Lørdag 21.04 – Lørdag 05.05 – Lørdag 02.06
Pris: 1500,- per person (eks. avgift)

Inkluderer:

– Sushikurs

– Saketasting

– Sushilunsj + vinpakke

– Hefte med oppskrifter

– Limited Edition Alex Sushi forstykke

Hjertelig velkommen! Kampai

kjop