Loading Events

← Back to Events

Kåkå kverulantkatedralen

+ Google Map
Valberget 3
Stavanger, 4006 Norway
+47 997 37 914

kåkå kverulantkatedralen er et frittstående cafébasert litteraturhus som gjennom arrangement og debatter ønsker å skape engasjement for samfunnsspørsmål, kunstneriske uttrykk og kulturelle dilemma.

…en viktig møteplass med varm atmosfære, hvor det handler om å bevare og pleie den gode samtalen, om å synliggjøre uenighetsfellesskapet som fysisk størrelse, som noe annet enn underholdning via sosial medier og via skjermer.

…og som navnet tilsier er kåkå alltid på jakt etter den gode kverulanten som kan utvide og styrke det norske uenighetsfellesskapet, selve grunnsteinen i demokratiet vårt.

Upcoming Events

Events List Navigation

January 2018

Kverulantkatedralens nasjonale pris 2017 + eksklusiv konsert!

25 January @ 19:00 - 21:00
Kåkå kverulantkatedralen, Valberget 3
Stavanger, 4006 Norway
+ Google Map

Hvert år deler KÅKÅ kverulantkatedralen ut en nasjonal pris på kr 25.000,-. Prisen deles ut av styrelederen i KÅKÅ, Hallgeir Langeland, som etter 16 år bak murene i Oslo nå er en fri mann i Stavanger. Juryen består av Hilde Sandvik, Bjørn Kvalsvik Nicolaysen, Elin Ørjasæter, Mímir Kristjánsson, Ellen Wisløff, Per Inge Torkelsen og Jan Inge Reilstad. Prisvinneren inviteres torsdag 25. januar kl 19.00 til å komme med en egen kverulantmonolog om egne hjerte- og hernesaker, før prisvinneren settes på…

Find out more »
+ Export Events