Barer & KlubberRestauranter

BAR Social Eating

Social Eating handler om småretter som gjestene deler seg i mellom på bordet.

BAR Social Eating i Stavanger ligger i hjertet av Stavanger sentrum – midt på torget med utsikt mot byen, livet og vågen.

Social Eating handler om småretter som gjestene deler seg i mellom på bordet. Kjøkkenet henter inspirasjon fra hele verden og kombinerer dette til en spennende og unik meny bestående av småretter i form av vegetar, fisk, kjøtt & søtt.

Valgfriheten og variasjonen er derfor større for deg som gjest, og passer til alle anledninger.

Kjøkkenet: 
Å spise på BAR skal være sosialt og spennende. Kokkene henter inspirasjon fra hele verden, og alle retter er lagd for å deles. Smårettene er delt inn i 4 kategorier: Grønt, Kjøtt, Fisk og Søtt. For den ultimate ”Social Eating” opplevelsen anbefaler vi får faste meny. Den består alltid av kokkens favoritter og er en blanding av retter fra de ulike kategoriene. Den fasten menyen må bestilles av samtlige ved bordet. Spør din servitør om hva som er på dagens meny.

Baren: 
Baren er sentral hos oss. Det et livlig møtested med cocktails av høyeste kvalitet og de beste ingredienser. Bartenderene henter inspirasjon fra historien, og verdens metropoler. 

Vi fokuserer på cocktails, ferske pureér og godt håndverk fra erfarne bartendere.

Bar Social Eating er dessuten først ute med Taptail konseptet i Stavanger. Idéen er å bruke tappetårn for å servere premikset cocktails av en kvalitet som er på nivå med cocktails som mikses for hånd. Fordelen er hurtig service og kvalitetssikringen i en ofte hektisk bar.

Nattklubben – SOCIAL CLUB: 
Nattklubben ligger i underetasjen og er innredet i myk belysning og kobberdetaljer fra 50-tallet. Nattklubben (med DJ) er åpen hver fredag og lørdag fra kl 23-03. De som spiser middag i restauranten vil alltid bli prioritert mht bordbestilling, fri inngang og ypperlig service i nattklubben.

Adresse: Kongsgårdbakken 3, 4005 Stavanger
Telefon: +47 51 52 33 99
Web: http://barsocialeating.no/stavanger/
Facebook (Restaurant & Bar): facebook.com/barstavanger
Facebook (Social Club): facebook.com/socialclubstavanger