Barer & KlubberRestauranter

Døgnvill Burger Stavanger

THE HEAT IS ON

Mer enn bare fantastiske burgere!

Kunne du tenkt deg en saftig høykvalitetsburger, akkompagnert av en tjukk og amerikansk-inspirert milkshake? Menyen til Døgnvill har noe som frister de fleste; Sterke-Nils for en brennheit smaksopplevelse, The Vegan Viking for den som er ute etter enestående, veganske smaker og Blåmandag for den som har lagt sin elsk på blåmuggost og bacon.


Døgnvill Burger Stavanger startet opp i 2014 og er den andre i rekken av dagens totalt fem Døgnvill-restauranter. Målet her er å gi gjestene en overlegen restaurantopplevelse, hvor hver minste lille detalj bidrar til å gi dem nettopp det.

Inspirert av American Diners

Restauranten ligger plassert midt i hjertet av Stavanger, ett steinkast unna Fargegata, Vågen og Torget. Den strekker seg over to etasjer; i førsteetasjen har gjestene tilgang og utsikt til den dekorative baren, samt til det yrende folkelivet utenfor, gjennom restaurantens fasadevinduer. Andreetasjen er innredet med behagelige sofaer i luftige båser, og byr med dét opp til en deilig helaften.

Interiøret er inspirert av klassiske amerikanske dinere, men har samtidig et moderne preg over seg. Oppmerksomme gjester vil også legge merke til de små, men iøynefallende detaljene i restauranten, som er med på å sette standarden for helhetsinntrykket.

Kvalitet og dyrevelferd

Døgnvill Burger inngår aldri kompromisser på kvalitet og dyrevelferd. Alt kjøttet kommer fra Jæren og storfeburgeren inneholder en miks av høyrygg, bringe og bog. Døgnvil bruker Smaalenene gårdskylling, all laksen er økologisk og potetene dyrkes på Toten. Hamburgerbrødene bakes av en lokal baker og leveres ferskt hver dag, mens alt av garnityr og sauser lages i restauranten.

“BRYGG & HYGG” 

Døgnvill har samarbeid med flere bryggerier, derav ett flott utvalg av øl.  På utvalgte mandager anbefales “BRYGG & HYGG”,  en helaften hvor bryggeriene som kommer på besøk og forteller om seg selv, produktene sine og filosofien sin, mens det serveres en rekke ulike øl og sliders. Hensikten med kvelden er å lære mer om ulike typer øl og hvordan disse kan kombineres med god mat.
Mer informasjon og påmelding til BRYGG & HYGG, finner du her >>

Bilde: Brygg & Hygg

Address: Skagen 13, Stavanger
Phone: +47 51 89 10 00
Web: www.dognvillburger.no
Facebook: facebook.com/dognvillburgerstavanger/