Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

1000 lykter – Julekonsert i St Petri kirke

19 December 2018 @ 19:00 - 20:00

Ved vintersolverv, årets korteste dag, inviteres du inn til en magisk time for å feire lyset i mørket – og varmen i kulden.

Våland skolekorps gjentar den tradisjonelle julekonserten og inviterer nok en gang til en varm og lun julekonsert i St.Petri kirke. 

Årets gjester er Stavanger kulturskole sitt ungdomskor med solister, og et fantastisk ensemble fra UtB (Unge talenter Bjergsted).

Voksne 100,-
Barn / Korpsmusikanter 50,-

Billetter kjøpes ved inngang eller fra denne lenken: 
https://tikkio.com/tickets/6758-1000-lykter-julekonsert-i-st-petri-kirke

Våland Skolekorps feiret 100-årsjubileum i 2012, og består av gutter og jenter i alderen 10-19 år. I tillegg til å være en trygg og god sosial arena for sine medlemmer, har korpset kommet opp på et imponerende høyt musikalsk nivå. De senere år har de hevdet seg helt i toppen av øverste divisjon i regionale konkurranser som Stavanger Open og i RM, både som korps, med ensembler og mange solister.
Våland skolekorps dirigeres av Kim Bjørnerud.

Stavanger kulturskoles ungdomskor er et kor med 23 ungdommer med aldersspenn fra 8. Klasse til 3. vgs. De har en stor konsertvirksomhet og har deltatt på mange festivaler og prosjekter, blant annet med både SSO og Wenche Myhre. Koret er allsidige og har et bredt konsertrepertoar. Korets dirigent er Kjersti Bjørk Bru.

Det regionale talentutviklingsprogrammet Unge talenter Bjergsted (UtB) er et samarbeid mellom kulturskolen og UiS. Programmet er for spesielt interesserte og talentfulle unge musikere. Elevene får gjennom UtB utvidet spilletime, teoriundervisning og samspill, både ukentlig og i enkelte helger, instruert av erfarne profesjonelle musikere. På seminarer og mesterklasser får elevene møte profesjonelle utøvere fra Norge og utlandet.

Details

Date:
19 December 2018
Time:
19:00 - 20:00
Event Categories:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/304979780329334/

Venue

St. Petri Kirke
Klubbgaten 6
Stavanger, 4013 Norway