Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Den Store Påskefesten – Dj Ötzi / Freddy Kalas / Staysman & Lazz

21 April @ 18:00 - 23:00

DJ Ötzi, Freddy Kalas, Mads Hansen, Stayzman & Lazz og Vidar Villa kommer til Stavanger – Den Store Påskefesten i Forum Expo 21. april

Konserten i Stavanger 21. April har plass til 5000 mennesker og vi forventer fullt hus. Det blir en vill orgie i lys, pyro og lasershow når Forum Expo gjøres klar til en artistpakke som skal sørge for at stemningen står helt i taket! «Hey Baby» og «Pinne for landet» for alle penga!

DJ Ötzi – Artisten og party-legenden har gledet millioner av fans gjennom utallige hits topper line-up’en som skal sørge for at det nå er duket for tidenes party i Stavanger! Han feirer sin lange artistkarriere med samlealbumet og turneen «20 Jahre DJ Ötzi – Party Ohne Ende»

Mads Hansen er konferansier for kvelden og det blir nok en sang fra mannen som klinte til med 20 millioner spillinger på Spotify med fjorårets sommerhit. Vidar Villa er kjent for norskspråklige festlåter som “One Night Stand” og «Et par rolige shots med gutta». I 2017 hadde låtene hans over 27 millioner strømminger på nett, og han var en av deltakerne i Melodi Grand Prix 2018 med låten «Moren din».

Freddy Kalas, har de siste årene tatt Norge med storm med sine ekstremt fengende og populære allsanglåter. Den selverklærte “Sjefen for Fest” har en visjon om å spre glede gjennom sin musikk. Det har han uten tvil gjort med hits som «Jovial», «Hey Ho», «Feel da rush» og ikke minst «Pinne for landet». Det store gjennombruddet som soloartist kom i 2015 da han var den 3. mest strømmede norske artisten i Norge, kun slått av Broiler og Kygo.

Stayzman & Lazz fikk sitt store gjennombrudd i 2012 da han innkasserte 100 000 i Paradise hotel og lanserte «Frøken Moet» og «Kaptein Morgan» på eget plateselskap. Seneste opptreder har vært på Farmen kjendis og når han nå har inntatt Gullrekka på NRK med «10 på topp».

Det er duket for en fantastisk aften med allsang og topp stemning 21. april når noen av vår tids største partyfiksere står på scenen i Forum Expo.

Billettsalget starter tirsdag 5.februar kl 09:00 på www.ebillett.no

På denne festen har vi 4 billettkategorier.

Ordinær Billett. 395,-
Inngangsbillett til det ordinære området. Her finner du barer med et bredt utvalg av drikk
Aldersgrense 18 år.

Heidi*s on tour!. 490.-
Denne gir deg inngang til benker og vertskap som skaper topp stemning i ekte Heidi*s stil!. Folkene fra Heidis Bier Bar bygger om denne avdelingen med servitører og sittegrupper i ekte afterski stil. Barene inkludere også et større utvalg av drikkevarer. Man kan også bevege seg ut til det ordinære området.
Aldersgrense 18år

Golden Circle. 596,-
Inngangsbilletten som gir deg den beste plassen helt foran scenen. Her finner du også serveringssted med et bredt utvalg fra baren..
Man kan også bevege seg ut til det ordinære området.
Aldersgrense 18 år

VIP Premium. 890,-
Vår beste billett inneholder den beste utsikten til scenen og festen fra et opphevet platå. Vi inkluderer også velkomstdrink, VIP ++ hals kort og hvite duker.. Denne billetten gir deg også tilgang til alle de andre områdene.! Veldig få billetter i denne kategorien!!
Aldersgrense 18 år.

Details

Date:
21 April
Time:
18:00 - 23:00
Event Categories:
, , ,