Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Frelsesarmeens Julekonsert // Fartein Valen

8 December 2019 @ 16:30 - 19:00

|Recurring Event (See all)

One event on 8 December 2019 at 22:00

🌟Frelsesarmeens Julekonsert🌟

Godt nytt for de som har gjort det til en fin tradisjon å være publikum på et av våre mest populære arrangementer: Frelsesarmeen Stavanger lager julekonsert i Stavanger konserthus dette året også! 🎵✨

Dermed skulle det være duket for en stemningsfull anledning med program som passer for hele familien. Artister og deltakere fra inn- og utland stiller opp for Frelsesarmeen. Noen av dem er allerede klare.

Konferansiérer: Per Øystein Kvindesland og Bjørn Olav Skjæveland

Endelig er de tilbake! Radarparet som i mange år ledet Frelsesarméens julekonserter med masse humor, underlige påfunn, respekt og stø hånd. Kvindesland og Skjæveland er kjent som programledere i NRK-radio. Først mange år i NRK Rogaland, men nå i flere år på NRK P1s rikssendinger med programmet «Utakt». De gleder seg til å komme tilbake. Vi vet at mange i vårt trofaste publikum setter stor pris på at de er tilbake.

Marthe Wang

Marthe Wang er bergensartisten som vant kritikerne og folkets hjerter på første forsøk. Hun har på kort tid blitt artisten alle snakker om, og mange mener hun kan bli hele Norges favorittartist!
Singelen “Til Deg” treffer oss alle og går sin seiersgang på NRK P1. Låten har nå ca 3 millioner spillinger på Spotify.
Albumet “Ut og se noe annet” har fått strålende anmeldelser, og ble Spellemannsprisnominert.
«Jeg vil at det skal høres ut som jeg står og synger inn i øret ditt», sier 29-åringen fra Bergen om innspillingenes nære og organiske preg. Tekstene skildres med en innlevelse og varme som berører sterkt. Med bakgrunn fra jazzlinjen på Musikkhøgskolen, fremført med bergensdialekt og en enestående formidlingsevne har debutalbumet gått rett hjem hos den norske befolkningen. Norge har fostret et nytt låtskrivertalent som det blir spennende å følge i årene som kommer.

Thomas Tvedt

Det var ingen vei utenom; Vi måtte invitere Thomas Tvedt tilbake. Et folkekrav! Fjorårets fantastiske opplevelse, gav både publikum, musikere, sangere og medartister gåsehud. Thomas har en fantastisk stemme, men man blir først og fremst glad i ham. En herlig personlighet, som ser muligheter mye heller enn begrensninger og problemer. På tross av at han er blind. Vi gleder oss til å høre ham igjen. Sangeren som opprinnelig er fra Randaberg, men som i flere år har bodd i Oslo for bl.a. å studere musikk og sang.

Christian Holter

La hornet klinge, sier salmen, for Gud, for kongen, for himmelens og jordens skaper. Og Christian Holter tar salmen på alvor. Ingen kan håndtere hornet med større troverdighet enn ham, trebarnsfaren, Frelsessoldaten, brødbakeren og løperen. Mest av alt er Holter musiker, seriøs og søkende og nyskapende, profesjonell hornist i Sjøforsvarets musikkorps, kordirigent og komponist, med Jesus i hjertet. For uten Gud, vil musikken hans stilne. Hornisten er tydelig i sin tale. Hans musikalske evner brukes til å spre det bibelske budskap, til Guds ære, til å koble Gud og mennesker sammen. Hva enn han gjør, hvor enn han spiller, hvem enn han er sammen med på scenen.

Og flere kommer etterhvert.

Varighet: ca. 2 timer og 30 minutter, inkludert pause.
Arrangør: Frelsesarmeen Stavanger Korps

Details

Date:
8 December 2019
Time:
16:30 - 19:00
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/425169721632655

Venue

Stavanger Konserthus
Sandvigå 1
Stavanger, 4007 Norway
+ Google Map