Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Julegrøt på Rygerdronningen

7 December @ 12:00 - 15:00

|Recurring Event (See all)

One event on 14 December 2019 at 12:00pm

One event on 21 December 2019 at 12:00pm

Julegrøt og kjekke aktiviteter

Tre lørdager i desember spiller vi julemusikk og serverer deilig risgrøt kokt på gode råvarer. Bringebærsaft, ekstra gode pepperkaker og kaffe er også inkludert. Alle som finner mandel i grøten får premie, og får du lyst på andre smaker, selger vi gløgg, kakao og mye annet godt i kiosken.

Det blir arrangert knutekurs, og alle som lærer seg maritime knuter, får diplom. Det blir også tegnekonkurranse med tema «Pynt båten til jul». Vinneren trekkes 21. desember, og premien er gavekort for to på kino. Kapteinen er ekstra blid og inviterer alle på besøk i styrhuset. Der kan de som vil ta et maritimt julebilde.

Juletreet i salongen er pyntet og hvis du vil være ekstra snill, tar du med en nykjøpt og pent innpakket gave, som du legger under treet. Presangene gir vi til Stiftelsen Sykehusbarn, som skaper magiske øyeblikk for barn og unge som må feire julaften på sykehuset. Hvis gaven passer best til en viss alder, er det fint at du skriver det på til/fra lappen.

Lørdag 7. desember får vi besøk av noen flinke pyntenisser, som ansiktsmaler julemotiv på barna. Kanskje det kan bli årets julekort?

Lørdag 14. og lørdag 21. desember skjer det dessuten enda flere kjekke ting! Vi lover å røpe hemmelighetene når det nærmer seg…

Rygerdronningen ligger på Skagenkaien for anledningen, og alle er hjertelig velkommen når som helst mellom kl. 12:00 og kl. 15:00. Billetter kjøpes online eller ved landgangen.

Velkommen om bord!

For mer info:
https://rodne.no/julegrot-i-maritime-omgivelser/

Details

Date:
7 December
Time:
12:00 - 15:00
Event Categories:
, ,
Website:
https://rodne.no/julegrot-i-maritime-omgivelser/