Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Julelatter // Zetlitz

7 December 2019 @ 19:00 - 20:15

Unn deg en ordentlig Julelatter! Det populære showet er klart for Stavangerpublikum, med samme besetning som på Latter før forrige jul – forsterket med Hans Morten Hansen. Med andre ord et skikkelig superlag: Nicolay Ramm, Hans Morten Hansen, Rasmus Wold og Jørgen EP.

Nicolay Ramm har tatt humor-Norge med storm med sine hysteriske innslag i NRKs sportssendinger og i det siste «Ramm, ferdig, gå!» på NRK1.
Nå er han klar for scenen, og skal sammen med standupkomikerne Hans Morten Hansen, Rasmus Wold og Jørgen EP levere tidenes morsomste «Julelatter» i Stavanger.

Hans Morten Hansen er av landets mest rutinerte komikere og er nettopp ferdig med å spille sin kritikerroste forestilling «Game of Hansen», som solgte fulle hus over hele landet. Mange kjenner ham også igjen som den sjarmerende karakteren Gullestad fra «Side om Side» på NRK1.
Han har vunnet Komiprisen som årets standup-komiker to ganger og han har satt verdensrekord i lengste standup-show (38 timer og 14 minutter) på Latter, Aker Brygge. Med andre ord en allsidig komiker med en solid dose selvironi.

Rasmus Wold er en ung komiker som allerede er godt etablert i standupmiljøet. Han har også masse erfaring fra TV, bl.a. fra «Helt Perfekt» med Thomas Giertsen, Latter Live på NRK og senest som sidekick i «Ramm, ferdig, gå!» sammen med Nicolay Ramm. Rasmus har en gjenkjennbar humor og tar tak i dagligdagse observasjoner og irritasjonsmomenter.

Jørgen EP debuterte på standupscenen i 2012 og frekventer jevnlig på de største scenene i landet. Stilen hans er en blanding av karakterer og absurde observasjoner akkompagnert med en strålende timing og et bøttelass med sjarm. Jørgen har også fått sin dose med TV-erfaring og var senest å se i den populære dramakomedie-serien «Hvite gutter» på TVNorge.

Gjør deg klar for standup av ypperste klasse, musikalske innslag og ikke minst karakterer fra Nicolay Ramm. Og det går rykter om at Marit Bjørgen endelig skal prøve seg som stand up-komiker….

Regi er ved Vemund Vik.

Varighet: ca. 1 time og 15 minutter, ingen pause.
Arrangør: Stand Up Norge AS

Details

Date:
7 December 2019
Time:
19:00 - 20:15
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/443183602922462

Venue

Stavanger Konserthus
Sandvigå 1
Stavanger, 4007 Norway
+ Google Map