Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Nero i Spiseriet – Cato Ødemark, kun 40 plasser

16 March @ 18:30 - 23:30

Restauratøren Cato Ødemark fra tidligere Restaurant Nero i Stavanger disker opp med eksklusiv 7 retters meny som gjestekokk i Spiseriet. Restaurant Nero var i sin tid valgt til byens beste restaurant i Rogalands avis. Nå har Cato funnet frem oppskriftene igjen, og skal stå på kjøkkenet i Spiseriet den 16.mars.
Vi har kun plass til 40 gjester denne kvelden.

Meny 895,-
Vinpakke 875,-
Alkoholfri pakke 420,-

Meny Nero

Sprøtt fiskeskinn, salsa verde med skjell
xxx
Sitrus gravet laks, majones på ekstra virgin rapsolje fra Askim, vannmelon reddik fra Norge
xxx
Potet blini, rå reker, kamskjell fra Hitra, løyrom, Røros rømme, spinat
xxx
Hummer bisque, havsalat, fennikel, kongekrabbe escabeche
xxx
Posjert kveite fra Hjelmeland 39 grader, morkler, oksehale buljong, tortellini med hasselnøtter fra Piemonte
xxx
Stekt escalope av andelever, ristede økologiske ande hjerter fra Holte gård, karri sauterte epler, aprikos saus
xxx
Gazpacho
xxx
Vaktel fra Anne og Harald, Vaktel speil egg, jordskokk fra min hage, choucroute, Purre stokk, Madeira saus
xxx
Epoisses, fra Cote-d´Or, brokkolini, potet, surdeig toast
xxx
Ananas og kokos
xxx
Iskrem laget av pistasj fra Iran, pistasj sponge, skum av hvit sjokolade fra Valrhona, pistasj tuille
xxx
Manjari sjokolade pudding med Tahiti vanilje saus

*Vi kan ikke ta hensyn til evt vegetarianer/vegan meny eller melkeallergi

Bordbestilling på www.spiseriet.no eller ved å sende e-post til post@spiseriet.no
Tel: 4000 1324

Velkommen til Spiseriet.

Details

Date:
16 March
Time:
18:30 - 23:30
Event Categories:
,
Website:
www.facebook.com/events/2138576576180906/

Venue

Spiseriet
Sandvigå 1
Stavanger, 4007 Norway
+ Google Map
Phone:
+47 400 01 324
Website:
 www.spiseriet.no