Loading Events

« All Events

Øyriket Ryfylke servert med fantastiske smaker

28 March @ 12:00 - 15:00

Lunsjcruise med ekte Ryfylkebegeistring

M/S Rygerdronningen tar oss med på et tre timers hyggelig fjordcruise med deilig mat, lett atmosfære, underholdning og en sjelden nærhet til vakker Ryfylkenatur. Bordene har hvit duk og stolene er gode å sitte i. Det er god atmosfære i salongen og underholdningen kiler smilemusklene og gjør at latteren triller lett.

De smakfulle rettene serveres i rause porsjoner. Utvalgte lokale råvarer er tilberedt etter alle kunstens regler av selveste Ryfylkekokken. Lunsjen består av en herlig 3-retters meny:

Forrett: Salat med hermetiserte og syltede grønnsaker fra Frode Ljosdal på Brimse. Bakte Juanita-tomater fra Lauvsnes Gartneri på Finnøy. Hjemmelaget Ramsløksmajones med kneplukka ramsløk fra Anne Skartveit på Halsnøy i Ryfylke og Ryfylkekokken sitt herlige nybakte brød.
Hovedrett: Lammegryte med lokalt lam fra Ryfylke, bakt lenge i ovn i egen kraft, servert med gode rotgrønnsaker og Ryfylke-tomater. Potetstappe med Kerrs Pink fra Rennesøy, laget med melk og godt smør.
Dessert: Dronning Maud fromasj med lokale egg fra Finnøy, kremfløte av beste sort og nyrevet dronningsjokolade. Kaffe og te hører også med.

God stemning gjør at maten smaker bedre. Vi gleder oss til å spre ekte Ryfylkebegeistring på alle plan. Tor Øyvind Skeiseid underholder og trimmer lattermusklene med lokale, finurlige, interessante og morsomme historier om livet, maten og en rekke fine folk som er knyttet til de stedene som glir forbi utenfor panoramavinduene.

Velkommen om bord!

Servering

Aperitiff og 3-retters middag med utsøkte råvarer fra Ryfylke, tilberedt av Ryfylkekokken, Frode Selvaag. Kapteinen spanderer kaffe og te.

Guiding

Muntre historier fortalt av Tor Øyvind Skeiseid fra Ryfylke Livsgnist.

Varighet

Tre timers fjordcruise blant våre vakre øyer i Ryfylke med Rygerdronningen.

Avreisested

Fra Strandkaien, Vågen i Stavanger.

Dato

28. mars 2020 kl 12:00-15:00

Billetter

For 1050 kroner får du aperitiff og 3-retters middag i rause porsjoner, en rekke gode historier og et fjordcruise i vakker natur.

Details

Date:
28 March
Time:
12:00 - 15:00
Event Categories:
,
Website:
https://rodne.no/oyriket-ryfylke/