Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Puls for Unicef med Stavanger Oilers

24 September 2019 @ 17:00 - 19:00

I år feirer vi 10 års samarbeid med UNICEF.

I den anledning ønsker vi å invitere alle våre ansatte, gjester og venner til årets #PULSFORUNICEF kampanje.

På vårt hotell henger det lister som alle kan sette kryss på. For å sette et kryss må du ha vært i fysisk aktivitet i 30 minutter. I hele september gjør vi om kryss til penger. For hvert kryss donerer vi 15,- som går til Unicef sitt arbeid mot trafficking av barn i Asia.

I år er vi så heldige å få besøk av Stavanger Oilers. Tirsdag 24. September kommer deres fysiske trener, Eirik Haukali å setter opp en hinderløype inne på hotellet hos oss og vi har lyst til at så mange som mulig skal komme å trene sammen med oss denne ettermiddagen. Jo flere som gjennomfører hinderløypen, jo flere kryss får vi på listen vår.

Kristian Forsberg, Tommy Kristiansen, Dennis Sveum, Mathias Trettenes, Magnus Hoff og Ludvig Hoff kommer for å hilse på alle som møter opp og for å hjelpe oss gjennom hinderløypen. Tar du udfordringen?

Ta med alle du kjenner! Store og små, venner og familie slik at vi sammen kan sette mange kryss for å hjelpe barna å få en trygg natts søvn. Er du heldig får du kanskje tatt bilde sammen med din favorittspiller også!

Details

Date:
24 September 2019
Time:
17:00 - 19:00
Event Categories:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/386087858632678/