Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Renaa & Produsentene – Sterling kveite fra Hjelmeland

24 January @ 19:00 - 22:30

Renaa sin restaurantdrift og entusiasme er avhengig av god og stabil tilgang på produkter i verdensklasse. Råvarer som har reist kort, er laget på en bærekraftig måte og som er på sitt beste akkurat når vi serverer dem.

I januar kommer hjelmelandskveita til Magnus som vi kaller den, eller Sterling kveite fra Hjelmeland som det egentlige navnet. I kokkemiljøet har denne kveita satt Hjelmeland på kartet og både Ingrid Espelid og Paul Bocuse har besøkt Hjelmeland for å se denne flotte kveita.

Vi har hatt kveite så å si kontinuerlig på menyen i Renaa:Matbaren siden oppstarten vår, men har hatt et enda lengre forhold til både den og folkene bak, faktisk siden oppstarten i 2001.

Det har vært, og er, spennende å følge et målrettet arbeid og oppbygningen av et kvalitets merkevare på nært hold. Denne kvelden kommer de til RENAA for å fortelle om reisen. Det er en lystig og raus gjeng som leverer kveite av høy kvalitet til hele verden – uke etter uke.

“Renaa & Produsentene” er middager som vi arrangerer fordelt ut på året. I disse middagene vil månedens produsent, som er en produsent vi jobber tett med forteller sin historie, mens Renaa serverer en 4-retters middag hvor produsentens råvare utgjør en rød tråd.

Kvelden starter med en introduksjon av Renaa og de valgene de gjør, så er det kveldens produsent som står i fokus.

 

Hjertelig velkommen!
A-Fordel
Kr 895 for 4-retters middag, drikke kommer i tillegg.

Details

Date:
24 January
Time:
19:00 - 22:30
Event Categories:
,
Website:
www.facebook.com/events/272700140103701/

Venue

Renaa
Breitorget 6
Stavanger, 4006 Norway
+ Google Map
Phone:
+47 51 55 11 11
Website:
www.restaurantrenaa.no