Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Sommerteater i Geoparken

15 June 2018

|Recurring Event (See all)

An event every day that begins at 12:00am, repeating until 24 June 2018

Jorden rundt på 80 dager!

Sommerteatret i Geoparken signaliserer at sommeren er på vei. I år har vi hentet kunstneriske krefter fra egen stab.

Svein Solens gjør den sløve vinterdvalen til et fjernt minne ved å kaste seg ut i oppgaven som regissør av årets Sommerteater.

I sommer er det lagt opp til storflott besøk! For til scenen i Geoparken, midt i Stavanger sentrum, lander ingen ringere enn den eksentriske engelske gentlemannen, Phileas Fogg i sin luftballong. Han har inngått et veddemål i Reformklubben i London og satt en betydelig sum penger på at han skal kunne reise jorden rundt på åtti dager, sammen med sin nylig ansatte tjener Mr. Passepartout.

Jules Vernes hørespillserie Jorden rundt på 80 dager fra 1959 har oppnådd den rene kult-status og nå er Svein Solenes og skuespillerne Kristian Berg Jåtten, Ellen Andreassen, Henrik Bjelland, Ragnhild Tysse og Espen Mauno klar til å radbrekke den i god Sommerteatertradisjon. Fra 14.mai går skuespillere og regissør i gang med en heseblesende, kreativ, absurd og underholdene prøveperiode. Ettersom både regissør og medvirkende er laget av et morsomt materiale tar vi høyde for at det blir humoristisk forestilling i et forrykende tempo!

Bli med når Phileas Fogg og Mr. Passepartout legger i vei i et desperat kappløp med den oppsatte reiseplanen om å komme jorda rundt på 80 dager! Vi kan love det blir en modernisert utgave og et skråblikk på kultklassikeren med en dæsj av absurditeter samt en god dose galskap.
Sommerteater er et samarbeid mellom Rogaland Teater og Kulturkompaniet
Regissør: Svein Solenes
Medvirkende: Kristian Berg JåttenEllen AndreassenHenrik BjellandRagnhild J. Tysse og Espen Mauno

Sommerteatret i Geoparken er et samarbeid med Kulturkompaniet.

Details

Date:
15 June 2018
Event Categories:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/550389225293577/

Venue

Geoparken

Organizer

Rogaland Teater