Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

The illusions of Alexx Alexxander // Stavanger Konserthus

9 November 2019 @ 19:00 - 20:50

Endelig kommer Alexx Alexxander tilbake til Stavanger!

Alexx Alexxander feirer 20 årsjubileum som profesjonell artist! Det feirer han med en stor Norgesturné.
Bestill dine billetter før det er for sent!

Opplev en kveld i magiens tegn og la Alexx Alexxander vise deg hvorfor han er utnevnt til en av verdens fremste illusjonister.

Du vil bli forbløffet og forført av latter, forundring og magisk fingerferdighet. Bli med på en uforglemmelig reise inn i magiens verden! Alexx Alexxander inviterer deg til en helaften fylt med humor, mystikk og spektakulære illusjoner, hvor grensen mellom illusjon og virkelighet vil opphøre. La deg fascinere av hans uforklarlige shownummer, et show for 4 generasjoner! Ved hjelp av store skjermer vil publikum følge illusjonene i minste detalj, hvor enn de sitter i salen.

Velkommen inn i Alexx Alexxander’s magiske univers – En opplevelse for livet!

I en årrekke har Alexx Alexxander fascinert et begeistret publikum i hele Skandinavia med utrolige stunt og magiske illusjoner i verdensklasse.

Han har mottatt flere store priser for sin innsats i å fremføre magi som stor underholdning, og høsten 2016 ble han også tildelt magiens mest prestisjefulle pris, The Merlin Award. Denne magiens Oscar-pris er den høyeste utmerkelsen en magiker kan få i verden, og gir ham en velforjent plass blant verdens beste illusjonister.

Han har fått Slottsfjelltårnet i Tønsberg til å forsvinne på direktesendt TV, utallige damer har blitt delt i biter og han har rundlurt hele Skandinavias kjendiselite. Alexx har tatt illusjoner til et nytt nivå og vist Norge at dette ikke handler om kaniner fra flosshatt, men derimot motorsykler, sirkelsager og brennende spyd.
Magisk velkommen!

Mer informasjon: www.alexx.no
Passer for: Alle, men nedre aldersgrense er satt til 5 år
Varighet: Ca 1 time og 50 minutter, inkludert pause
Arrangør: Alive Produksjoner

Details

Date:
9 November 2019
Time:
19:00 - 20:50
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/1992061450910428