Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

TÖFFE TONER pres : PÅSKE BONANZA | Klubb Sting : Påskeaften

20 April @ 22:00 - 21 April @ 02:00

Kjære vakre venner,

Tusen takk for sist og hjertelig velkommen til et nytt avsnitt i danseligaen Töffe Toner !

Å Jess Å Jess, vi renner sakte men sikkert inn i skisporet til den rødeste høytiden i året hvor Kvikklønsj tradisjonen står høyest i Norge og vi endelige kan danse til sola faktisk står opp. Severin Suveren hadde rett: Det er ingen skam kjøre bypåske og derfor
er det en stor og spenstig glede å ønske dere alle flotte mennesker velkommen til nok en heftig helaften, denne gangen med skikkelig kykkelikos med de töffeste påske toner. Vi tar selvsagt plass på vanlig lokasjon i den mørke, mystiske møteplassen vi alle elsker , ja nemlig den svette klubben ved Stavangers originale branntårn.

Med oss denne hellidagen har vi satt opp et knippe rutinerte påske fjes plukket rett ifra by gården til å klemme ut de snåleste dunke lydene iført anorakk og skjerf i flere farger og valører fremstilt i ren påske magi.

– MIKKI MOOD –

Resident Mikki Mood har polert treskia og og lover å skru opp temperaturen i kjellerstua til Sting denne Påskeaften’en ! Hankatten har vært ansvarlig for vakkre vibber på dansegulv rundt omkring på byens klubber i en årekke,blitt observert bak en miksepult og 2 på Ibiza,samt fått en hver av oss til å glemme tid, sted og jakker i boothen på Tøffe Toner`s etterhvert sagnomsuste kvelder.Forvent dere toner best beskrevet som gruvedype nikke vibber, håndleddsvrikkende ta-i-taket toner samt abstrakt marinerte melodi noter ! Nam Nam !

-STIAN BYE & THOMAS GODFREY –

Disse to guttebassene har levert god lyd til vår elskede oljehovedstad i en årrekke under Unauthorized flagget. De har lang erfaring innen den mørke klubb scenen i det norske land og har vært resident på Klubb Sting siden tidenes morgen. Guttene har spilt på flere sterke klubb konsepter som NuMusics ‘Fuck art lets dance’, ‘Electro Motives’, Gudruns, legendariske ‘Sikamikanico, Elefant og Norges ledende klubbkjeller ‘The Villa’, for å nevne noen.
Forvent dere en solide house rytmer med hint av minimalisme og dystre gleder.

– PETTØ –

Vi gleder oss til nok et gjestebesøk av den Argentiske musikk patrioten Pettø aka Sebastian Tarantino.Han har ingen offisiel tilknytning til Quentin
Tarantino, men er et stort og sterkt musikkkonsentrat fra sør amerika som lett hadde glidd inn i en og anna scene fra True Romance. Gubben er ofte å se i blå oppblåsbare gummibåter, om i naturen så vel som i betongjungelen og ikkerundt minst bak spakene hvor mange nok vil si at han er i sitt ess.
Han har bygget seg et sterkt navn både som diskjokki og produsent og spilt på flere flotte klubbkvelder i Norge, bl. a på Cementen, Sting, Tou Scene.Han har også rulert internasjonalt farvann og spilt dansbart bråk i Nederland og Argentina.

– CINAR –

Cinar har i over 20 år pumpet ut dype rytmer i den lokale olje klatten.
Han har spredd musikalske gleder på de største klubbene i Stavanger i tillegg til
flere internajonale klubber.
Lydbilde til Cinar blir ofte beskrevet som varm house flettet inn med deilige balearisce rytmer ,surret rundt i en herlig suppe av gode runde basslinjer og en twist av fløyelsmyk elegans.

Påske planen:

Start: 21:00
Slutt: 02:00
År: 20
Pris: 100 før 23:00 etter 23:00 150 spenn.Kontant eller vipps

Vi klemmer også i gang en aldri så liten egg jakt med egg ifra frigående machin høns, disse kan mann danse seg rundt i lokalene å speide etter.
Info om innhold blir postet etterhvert på denne deilige danse invitasjonen.

Keep it Töft ! Vell møtt! ❤

Details

Start:
20 April @ 22:00
End:
21 April @ 02:00
Event Categories:
, , ,
Website:
www.facebook.com/events/2325159144420542/

Venue

Cafe Sting