Arts & ExhibitionsFood & Drinks

Kunstutstilling med LenaA @Strandhuset på Ølberg

20. oktober kl. 13.00 - 18.00

Kunstner Lena Andersen er født i 1976 og bosatt i Sandnes. Lena jobber fulltid som kunstner, og har de siste årene etablert seg som kunstner i Sandnes. Hun driver i dag eget galleri i Sandnes, holder malekurs og har stor pågang både på spesialbestillinger og malerier fra eget galleri.

20. oktober 2018 arrangerer Lena sin nye utstilling «As free as the ocean». Denne gang har hun valgt nydelige Strandhuset på Ølberg som sin lokasjon. Lena har et sterkt forhold både til Ølberg, og ikke minst de vakre jærstrendene. Noe hun vil bringe med seg og formidle gjennom sine malerier som skal utsmykke alle de 3 etasjene på Strandhuset Ølberg.

«Jeg kan ikke tenke meg en vakrere plass enn Ølberg. Her skal jeg la mine malerier fortelle sine historier, sammen med ord som handler om det levde liv.

Min lidenskap er å skape. Jeg jobber intuitivt, bruker farger, bevegelser og elementer til å skape ulike uttrykk og følelser. Jeg inspireres av naturen, av ord, av det levde liv, egen og andres livserfaring og relasjoner.

Utstillingen på Ølberg blir en fin anledning til å formidle alle de tingene jeg brenner for. Jeg lover vakre øyeblikk og en opplevelse som vil berøre!”

Billettkategori 1
Kl 13.00 Utstilling med foredrag & 1 glass bobler ved ankomst
Kr 195,-

Billettkategori 2
Kl 13.00 Utstilling med foredrag & 1 glass bobler ved ankomst
Kl 15.30 3.retters sjømatlunsj i Strandhusets restaurant
Kr 495,-

Billettkategori 3
Kl 13.00 Utstilling med foredrag & 1 glass bobler ved ankomst
Kl 15.30 3.retters sjømatlunsj i Strandhusets restaurant
Kl 18.00 Busstransport fra Strandhuset til Sandnes/Stavanger
Kr 595,-